AYTM

 

Achter het merk AYTM zitten echtpaar Katherine en Per Gran Hartvigsen. Sinds 2004 runnen zij het succesvolle Gran Living waar ze kwaliteits interieur producten ontworpen en importeerden voor grote meubel bedrijven. Hun ervaring met trendspotting, het ontwikkelen van hun eigen designs en de productie hiervan heeft een groot voordeel gehad met het oprichten van AYTM.

AYTM is opgericht met het doel luxe Deens design vanuit een ander perspectief te benaderen. Het is bedoeld voor de echte liefhebbers van individuele stijl en interieur design.

Vanaf het begin heeft de prioriteit altijd gelegen op het design. ‘Wat kunnen we anders doen? Wat kunnen we doen om mensen te verassen en hoe zorgen we voor originaliteit?’ Zijn de vragen die de ontwerpers altijd in hun achterhoofd houden bij het ontwerpproces. De collecties worden samengesteld door meerdere ontwerpers met elk hun eigen achtergrond en expertise, dit maakt het mogelijk om echt unieke en originele collecties te creeren die voldoen aan de hoge standaarden in de interieur branche.

Hun belangrijkste doel is het creeren van originele, innovatieve, inspirerende collecties van goede kwaliteit. Het hele design team is dan ook super gemotiveerd om dit te bereiken.

 

 

SHOP AYTM

Sorteer op
© 2019 - 2021 Studio Twelve-O-Two | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel