STUDIO ABOUT

 

Het Deense Studio About (voorheen About Form and Function) is opgericht door architect Mikkel Lang Mikkelsen en fotograaf Soffy Dombernowsky met de ambitie om eenvoudige, esthetische en functionele interieur items te creeren.

Het universum van Studio About draait helemaal om de combinatie van industriele productie en een gevoelige artistieke ontwerp filosofie. Hun doel is het creeren van inspirerende ontwerpen die compromisloos zijn in materialen, kwaliteit en design. Producten waarbij details en vorm van een hoog niveau zijn en de ontwerpen tijdloos.

De objecten van Studio About zijn gemaakt met het doel dat het eindproduct een leven lang mee gaat. Alle producten worden met deze gedachte ontworpen en hebben hierdoor een lange esthetische en expressieve levensduur.

 

Naast hun sterke ontwerp filosofie willen zij zowel consumenten als bedrijven inspireren om zich te focussen op het milieu door meer duurzame en kwaliteitsbewuste aankopen. Ze willen duurzaamheid en kwaliteit creëren tegen een redelijke prijs.

Zo zijn de verpakkingen van de producten zo ontworpen dat deze zoveel mogelijk aansluit en daardoor zo min mogelijk gevuld kan worden. Ook zijn de verpakkingen FSC / RESY-gecertificeerd en kunnen makkelijk hergebruikt worden.

Bij het streven naar een verantwoorde ontwerpbenadering gaan zij continu verschillende samenwerkingen aan die net als hun ook om het milieu geven. De eerste samenwerking die zij zijn aangegaan is met Forest Nation. 

 

 

SHOP STUDIO ABOUT

Sorteer op
© 2019 - 2021 Studio Twelve-O-Two | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel