EDEN OUTCAST

 

Eden Outcast is een opkomend Deens interieurmerk dat zich richt op het ontwikkelen van echt design. Elk jaar ontwikkelen zij slechts een geselecteerd aantal producten, in tegenstelling tot de industrie die gevuld is met massaproductie, een copy mindset en een veel te snel tempo in het algemeen.

De producten zijn bedoeld om lang mee te gaan en herkenbaar te zijn. Ze hebben elk hun eigen verhaal te vertellen. De ontwerpen zijn gericht op fijne details, focus op oppervlakken, kwaliteit en unieke vormen. Ze halen veel inspiratie uit de natuur.

Het bedrijf wordt gerund door Nina Frederikke Thomasen Jensen en haar echtgenoot Lars Jensen. Zij hebben allebei veel ervaring uit de kledingindustrie, Nina als designer en Lars als sales/brand manager.

Zij runnen het bedrijf in een minder hectisch tempo om dingen natuurlijker te laten verlopen. Het maakt deel uit van hun strategie dat zowel ontwerp als operaties gebaseerd moeten zijn op dezelfde waarden: de focus houden op echt ontwerp. Eden Outcast wordt gerund met liefde voor het ontwerpproces en het idee om langzaam ontwerp te creëren. 'Wij geloven niet dat design kan worden gedwongen.'

De naam Eden Outcast vertelt een verhaal van tegenstellingen: over het wisselen van de seizoenen, over het unieke en abnormale. Ze willen zich concentreren op het ongewone en trouw blijven aan hunzelf zonder naar trends en normen te kijken. Dit is misschien gedurfd, maar dit is echt hun droom.

 

 

SHOP EDEN OUTCAST

Sorteer op
© 2019 - 2021 Studio Twelve-O-Two | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel