CRYSTAL COLOR CRUSH

De Crystal Color Crush collectie staat voor luxe en decoratieve items voor alledaags gebruik. De kandelaars zijn zoals de naam al zegt gemaakt van helder kristal en hebben een superstrakke afwerking. 

De collectie bestaat uit 3 varianten: single, twin en couple welke elk verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Alle varianten zijn op zichzelf al kleine kunstwerkjes maar zijn helemaal leuk als je ze met elkaar combineert.  Ga voor de serie in één kleurenthema of mix contrasterende kleuren met elkaar om echt een unieke uitstraling te creëren.

Care instructies

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw kandelaar is het belangrijk om er op de juiste manier mee om te gaan. Hou er rekening mee dat de kandelaars gemaakt zijn van kristal glas. Daarom is het belangrijk dat de kandelaar niet in direct contact komt met de warmte/vlam van de kaars, let dus goed op dat je de kaars niet helemaal laat opbranden tot het einde. Laat de kandelaar dus niet branden als jij even niet in de buurt bent. Ook kan je de kandelaar niet blootstellen aan andere directe warmtebronnen en is het belangrijk om hem uit de buurt te houden van items die eventueel vlam kunen vatten.

SHOP

Sorteer op
© 2019 - 2021 Studio Twelve-O-Two | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel