BESTELLEN & BETALEN

Bestellen

Yes, je hebt een of meerdere items gevonden die je graag wil bestellen. Hoe nu verder? Rechts naast elk artikel kan je de kleur/uitvoering selecteren, vervolgens kies je het gewenste aantal en klik je op de button ‘voeg toe aan shoppingbag’. Er komt een pop-up in beeld met de bevestiging dat het artikel is toegevoegd aan je shoppingbag. Jij kan nu Sde keuze maken om verder te shoppen of om naar je shoppingbag te gaan. Kies je voor ‘verder shoppen’ dan word je weer teruggestuurd naar onze shop. Kies je voor ‘ga naar je shoppingbag’ dan word je doorgestuurd naar de inhoud van je shoppingbag. In je shoppingbag zie je een overzicht van de producten die jij hebt toegevoegd en kan je je bestelling eventueel nog wijzigen. Alles gecheckt? Dan ben je klaar om je bestelling af te ronden! Klik op de button ‘bestelling afronden’ om verder te gaan naar de betaalomgeving.

Betalen.

Om jouw check-out soepel te laten verlopen maken wij gebruik van de service van Klarna. Bij het afronden van je bestelling vragen wij jou een aantal gegevens in te vullen zodat wij jouw bestelling bij jou thuis, of op een ander opgegeven adres, kunnen leveren. Deze gegevens slaat Klarna op zodat jij deze bij een volgend bezoek niet nogmaals hoeft in te vullen. Meer hierover lees je in de algemene voorwaarden van Klarna.

Last but not least. Je betaling! Deze wordt ook volledig afgehandeld door Klarna en daardoor heb jij vier opties om je betaling te voldoen: iDeal, creditcard, eenmalige machtiging of achteraf betalen. Als jij je keuze gemaakt hebt klik je op de button ‘koop nu’ om je bestelling helemaal af te ronden. Indien je voor betaling via iDeal of creditcard hebt gekozen word je doorgestuurd naar de pagina van jouw bank om te betaling af te ronden.

Zodra je bestelling bij ons binnen is is maken wij deze z.s.m klaar voor verzending.

© 2019 - 2021 Studio Twelve-O-Two | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel