LEVERING & RETOUR

 

Levering

Je bestelling is bij ons binnen, dus nu gaan we deze klaarmaken voor verzending. Wij vinden het belangrijk dat je bestelling in goede staat bij jou thuis aankomt, daarom besteden wij extra aandacht aan het inpakken van jouw bestelling. Zodra jouw pakketje klaar is voor verzending geven wij deze af bij het verzendbedrijf. Jij krijgt hiervan een bevestiging via de mail en een track & trace code zodat jij zelf in de gaten kan houden wanneer je pakketje geleverd wordt. Wij verzenden het pakket naar het leveradres dat jij aan ons hebt doorgegeven. Toch niet het juiste adres doorgegeven? Dan kunnen wij hier helaas niks meer aan veranderen zodra wij het pakket verzonden hebben, en zullen de kosten hiervan voor jouw eigen rekening zijn.

Binnen Nederland zijn de standaard leverkosten €4,95. Bij een orderbedrag boven de €100,- zijn de bezorgkosten gratis.

Voor bezorging in andere Europese landen liggen de kosten hoger, hiervoor kan je contact met ons opnemen.

 

Levertijd

Voor alle producten die wij uit voorraad leveren geldt een levertijd van 3 tot 10 werkdagen. Daarnaast verkopen wij producten die rechtstreek door onze leveranciers worden geleverd, of zelfs per order worden geproduceerd. Voor deze artikelen geldt een langere levertijd. Wij proberen de juiste levertijd altijd te vermelden bij de artikelen zelf. Mocht de levertijd van een artikel toch anders zijn dan aangegeven dan proberen wij jou hiervan z.s.m. op de hoogte te brengen.

 

Retourneren

Toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Dat vinden wij natuurlijk erg jammer, maar we bieden je wel de mogelijkheid om je aankoop te retourneren. Dit is jouw herroepingsrecht. Om je te herroepen op de overeenkomst zijn er wel een aantal voorwaarden waar je rekening mee dient te houden.

  • Nadat jij je aankoop in ontvangst hebt genomen dien je ons binnen 14 dagen schriftelijk, via info@studiotwelveotwo.com, te laten weten dat jij je aankoop (of een deel daarvan) wilt retourneren.

  • Tijdens de bedenktijd van 14 dagen verwachten wij van jou dat je het product uitpakt en bekijkt en alleen gebruikt indien dit nodig is om de werking van het product te beoordelen.

  • Je krijgt van ons een bevestiging en instructies hoe jij jouw product kan retourneren.

  • De artikelen dienen binnen 14 dagen na het ontvangen van de instructies verstuurd te worden.

  • De kosten dan de retourzending zijn altijd voor de consument.

  • Het product dient altijd in originele staat geretourneerd te worden.

Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen krijg je hier van ons een bevestiging van. Wij vergoeden de betaling die aan ons voldaan zijn.

 

Klacht

Heb je je item beschadigd of misschien wel kapot ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@studiotwelveotwo.com.  Om jou klacht te kunnen beoordelen hebben wij een duidelijke omschrijving van de klacht nodig inclusief foto's, zodat wij kunnen achterhalen waar het fout is gegaan. Wij zullen altijd proberen om samen met jou tot een gepaste oplossing te komen.

© 2019 - 2021 Studio Twelve-O-Two | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel